2013. szeptember 12., csütörtök

Programajánló- 9 Éves A Cseppek Háza Gyermek- rehabilitációs Központ



A Gézengúz Alapítvány Budakalászi központja a Cseppek Háza szeptember 17-én ünnepli 9. születésnapját. Ez alkalomból színes programot kínálunk (fotókiállítás, interaktív előadás, játszóház) a Kós Károly Művelődési Házban. 

Rendezvényünkre minden kisgyermekes családot és érdeklődőt szívesen várunk.
Rédei Ferenc fotóművész  „Cseppek a vízben” című fotókiállításának megnyitóját követően interaktív előadás során beszélgethetnek hidroterapeutáinkkal és úszásoktatóinkkal. 
A „Vízbiztonság Búvárszemüvegen keresztül” interaktív előadás során hallhatnak, kérdezhetnek a vízbiztonság jelentőségéről, a vízről, mint gyógyító közegről, az úszástanítás nehézségeiről és lehetőségeiről. Bemutatjuk az alapítványnál elérhető csecsemő és kisgyermek vízi programokat. A víz természetes közeg a mozgás szabadságának megéléséhez, ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a vízről, mint veszélyforrásról sem. A házi úszómedence, a Duna közelsége, a Tóparti sétányok rengeteg veszéllyel járnak. Sokak számára az úszni tanulás, vagy úszás legyőzhetetlen akadály. 2004-óta évente több száz gyermek keresi a Cseppek Házában, a vízben gyógyulás lehetőségét. 

A kiállítás és előadás mellett Huple® játszóházzal várják kollégáink játékos kedvű vendégeinket!


Mindenkit sok szeretettel várunk! Gyertek, ünnepeljünk együtt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése