2013. március 25., hétfő



Kedves Olvasó!


Orvosi pályám megkezdése, gyermekeim megszületése és a Gézengúz Alapítvány megalapítása óta tapasztalom, hogy folyamatosan változnak a kommunikáció formái, lehetőségei körülöttünk. Régen, ha egy új élethelyzettel szembesültünk, elsősorban nyomtatott szakkönyvekre, személyes kapcsolatainkra hagyatkozhattunk. Ma már azonban könnyedén és gyorsan hozzájuthatunk a minket feszegető kérdések válaszaihoz, szinte bármivel kapcsolatban – de gyakran ellentmondásokba ütközünk, így elveszünk az információrengetegben.

Tapasztalataink szerint a leendő szülőkben, a szülőkben, nagyszülőkben számos kérdés merül fel számtalan témával kapcsolatban. Jogosan vetődhet fel a kérdés, kinek a szavára hallgassunk, mely információk a megbízhatók, felhasználhatók?

Szülőként megélt élményeimet, orvosi tudásomat és a Gézengúz Alapítvány 23 éves fennállása során összegyűlt szakmai és emberi tapasztalatainkat szeretnénk megosztani Önökkel.

Fogadják szeretettel kollégáink és szakértő tanácsadóink bejegyzéseit!

Az internet arra is szolgál, hogy választ találjunk a kérdéseinkre. Arra buzdítjuk Önöket, hogyha témába vágó kérdéseik, bizonytalanságaik vannak, küldjék el a gezenguz@gezenguz.hu címre, hogy szakértőink segíthessenek az eligazodásban és a válaszokat megnyugtató párbeszédben találjuk meg!
Téma lehet a szoptatással, altatási szokásokkal, napi élethelyzetekkel, neveléssel, terápiákkal, módszerekkel kapcsolatos sajátosságok, és minden olyan, amire jól esne választ kapni.

Várjuk hozzászólásaikat, kérdéseiket!

Jó böngészést, őszinte beszélgetést kívánok!

Dr Schultheisz Judit - orvosigazgató

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése